Χάρτης πρόσβασης

Το Μοναστήρι βρίσκεται στο ύψος του 13ου χιλιομέτρου του δρόμου Θεσσαλονίκης - Έδεσσας.

Εδώ σας παραθέτουμε οδηγίες για τον δρόμο ώστε να φτάσετε εύκολα στην Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου Ιωνίας Θεσσαλονίκης.

1.Εάν έρχεσθε από τον κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να διασχίσετε όλη την οδο μοναστηρίου βγάινετε απο την πόλη, συνεχίζετε όλο ευθεία, περνάτε την περιοχή των Διαβατών, περνάτε και τον γαλλικό ποταμό και έπειτα στρίβετε δεξιά στο φανάρι της ΒιΠε Σίνδου που θα δείτε και την ταμπέλα της Ιερας Μονης Παναγίας Γοργοεπηκόου. Έπειτα βρίσκεστε πολύ κοντά και οι ταμπέλες θα σας οδηγήσουν στην Ιερά Μονή.

2.Εάν έρχεσθε από την Εγνατία οδό (Νεα περιφεριακή Θεσσαλονίκης) θα πρέπει να πάρετε την έξοδο που λέει για Έδεσσα και έπειτα στο στο πρώτο φανάρι θα στρίψετε δεξιά για Έδεσσα. Στη συνέχεια περνάτε και τον γαλλικό ποταμό και έπειτα στρίβετε δεξιά στο φανάρι της ΒιΠε Σίνδου που θα δείτε και την ταμπέλα της Ιερας Μονης Παναγίας Γοργοεπηκόου. Έπειτα βρίσκεστε πολύ κοντά και οι ταμπέλες θα σας οδηγήσουν στην Ιερά Μονή.

3. Εάν έρχεσθε από Έδεσσα - Γιαννιτσά - Χαλκηδόνα θα πρέπει να στρίψετε αριστερά στο φανάρι της ΒιΠε Σίνδου μετά το μεγάλο εργοστάσιο σιδήρου Σιδενορ. Έπειτα βρίσκεστε πολύ κοντά και οι ταμπέλες θα σας οδηγήσουν στην Ιερά Μονή.

4.Εάν έρχεσθε από την περιφερική οδό της Θεσσαλονίκης με μέτωπο δυτικά, αφου περάσετε τον Εύοσμο θα πάρετε την έξοδο που γράφει για Έδεσσα. Ο μικρός βοηθητικός δρόμος θα σας βγάλει στο μεγάλο δρόμο της Θεσσαλονίκης Έδεσσας κ θα στρίψετε δεξιά. Συνεχίζετε όλο ευθεία, περνάτε την περιοχή των διαβατών, περνάτε και τον γαλλικό ποταμό και έπειτα στρίβετε δεξιά στο φανάρι της ΒιΠε Σίνδου που θα δείτε και την ταμπέλα της Ιερας Μονης Παναγίας Γοργοεπηκόου. Έπειτα βρίσκεστε πολύ κοντά και οι ταμπέλες θα σας οδηγήσουν στην Ιερά Μονή.

Χάρτης πρόσβασης στην Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου Ιωνίας Θεσσαλονίκης

Επικοινωνία


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Όπισθεν ΣΙΔΕΝΟΡ
Τ.Θ.: 1626, Ιωνία
T.K. 570 08, Δήμος Δέλτα
Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 722020

Πίνακας μνημόνευσης

...