Ημερήσιο πρόγραμμα

Η Ιερά Μονή είναι κάθε μέρα ανοιχτή τις ακόλουθες ώρες:

Χειμερινό ωράριο

(Οκτώβριο-Μάρτιο)

Πρωί:

 

 

09:00 - 13:00

Απόγευμα: 17:00 - 19:00

 

Θερινό ωράριο

(Απρίλιο- Σεπτέμβριο)

Πρωί:

 

 

09:00 - 13.00

Απόγευμα: 18:00 - 20:00

 

Κάθε Τρίτη είναι Κλειστή η Ιερά Μονή

 

Για το μυστήριο της εξομολόγησης μπορείτε να έρθετε την Παρασκευή πρωί από τις 10 έως τις 1 το μεσημέρι  και το Σάββατο το πρωί απο 10 έως τις 1 το μεσημέρι.

 

Κάθε Κυριακή απόγευμα ψάλλεται η Παράκληση στην Παναγία την Γοργοεπήκοο, την ώρα του Εσπερινού.

Για ευχές υπέρ υγείας, βασκανίας, τεκνοποίησης και άλλες μπορείτε να έρχεστε καθημερινά τις ώρες που είναι ανοικτό το Μοναστήρι.

Για την ευχή του σαραντισμού μπορείτε να έρθετε στο Μοναστήρι αλλά πρώτα επικοινωνήστε με τον π.Αθανάσιο στο τηλ της Μονης 2310 722 020 .

Για αγιασμό αυτοκινήτου μπορείτε να έρθετε Κυριακή μετά τις 11 το πρωί.

 

Στο Μοναστήρι μπορείτε να βρείτε βιβλία ωφέλιμα, κομποσχοίνια, Ιερές εικόνες φιλοτεχνημένες  στο εργαστήριο της Ι.Μονής, ευλογημένα δάκρυα της Παναγίας (κομποσχοίνια) φυτεμένα από τον κήπο της Ι.Μονής, θυμίαμα εξαιρετικής ευωδίας, καρβουνάκια ποιοτικά, Αγιασμό και αγιασμένο λαδάκι από την ακοίμητη κανδήλα της Γοργοεπήκόου με εικόνα της Παναγίας, Σταυρουδάκια για το λαιμό και αυτοκινήτου, Μύρο (άρωμα) φυτιλάκια αρωματικά, τσάι και μέλι ολύμπου, βιβλιαράκια προσευχών όπως και το βιβλίο της Παράκλησης της Παναγίας Γοργοεπηκόου. 


Στο Μοναστήρι δεν τελούνται μυστήρια βάπτισης και γάμου.

 

Στο Μοναστήρι μπορείτε να τελέσετε Θεία Λειτουργία μετά απο συνεννόηση με τον π.Αθανάσιο στο τηλ 2310 722 020 για την σωτηρία της ψυχής σας, των συγγενών και φίλων ή και για την μνήμη και ανάπαυση στην αιώνια χαρά του Παραδείσου των κεκοιμημένων ψυχών των συγγενών και φίλων.

Στο Μοναστήρι τελείται σαρανταλείτουργο την περίοδο της νηστείας των Χριστουγέννων. Οπότε τότε μπορείτε να γράψετε ονόματα ζώντων και κεκοιμημένων για να μνημονεύονται για 40 μέρες απο 15 Νοεμβρίου έως 25 Δεκεμβρίου.

Επικοινωνία


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Όπισθεν ΣΙΔΕΝΟΡ
Τ.Θ.: 1626, Ιωνία
T.K. 570 08, Δήμος Δέλτα
Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 722020

Πίνακας μνημόνευσης

...